Στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα έχει υποστηρίξει στο δικαστήριο δηλώνει ότι θα καταθέσει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, στις επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου θα παρουσιάσει συνομιλίες της 34χρονης κατηγορούμενης με φίλη της, τα οποία αφορούν στον ίδιο και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σπίτι του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το STAR, στα μηνύματα υπάρχουν αναφορές σε χαρτορίχτρες και μάγια, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει ότι όταν ήρθαν στην κατοχή του «τον έκαναν να ντρέπεται».

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε στο STAR ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr