Σκληρός πατέρας φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έρχεται συχνά σε αντιπαράθεση με τον Κριστιάνο Τζούνιορ.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο πορτογάλος σούπερ σταρ κατά τη βράβευσή του ως κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών, δε θέλει ο γιος του να έχει εμμονή με την τεχνολογία και να τρώει ανθυγιεινά φαγητά.

«Σίγουρα η τεχνολογία βοηθάει πολύ. Βοήθησε εμένα και τους ανθρώπους εδώ, όλο τον κόσμο, και νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε κι εμμονή. Για παράδειγμα. Το μεγαλύτερο παιδί μου θα γίνει σύντομα 12 ετών και με ρωτάει κάθε φορά: Μπαμπά, μπορώ να έχω τηλέφωνο; Του λέω: Κριστιάνο, έχεις ακόμα χρόνο».

«Ξέρω ότι αυτή η νέα γενιά είναι ένα βήμα μπροστά από την ηλικία της, επομένως συμφωνώ ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, αλλά να μην έχουμε εμμονή με την τεχνολογία. Αν θέλει να μου τηλεφωνήσει, θα πρέπει να το κάνει μέσω της γιαγιάς του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος επιθετικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι σκληρός μαζί του μερικές φορές, επειδή πίνει ανθρακούχα ποτά μερικές φορές. Αυτό με θυμώνει. Τσακώνομαι μαζί του όταν τρώει πατατάκια και τηγανητές πατάτες. Ξέρει ότι δε μου αρέσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής έχει δυνατότητες, είναι μεγάλο αγόρι. Αλλά του λέω κάθε φορά πως θέλει πολλή αφοσίωση και σκληρή δουλειά».

Πηγή: in.gr