Ο Ρόμπερτ Τραμπ, αδελφός του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επισκεπτόταν συχνά το κατάστημα του κρητικού επιχειρηματία Γιώργου Αγγελάκη στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης.

Καλός και τακτικός πελάτης

Εναν καλό και τακτικό πελάτη, εδώ και αρκετά χρόνια, αποχαιρετούν ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Γιώργος Αγγελάκης και το προσωπικό του Carle Place Diner στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Τραμπ, τον μικρότερο αδελφό του Προέδρου των Η.Π.Α., Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου στο NY Presbyterian Hospital στο Μανχάταν όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.

Την είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Τραμπ ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ που επισκέφθηκε τον αδελφό του την προηγούμενη μέρα στο νοσοκομείο.

Ανθρωπος χαμηλών τόνων

Ο 72χρονος Ρόμπερτ Τραμπ ήταν ανώτατο στέλεχος του Trump Organization, άνθρωπος χαμηλών τόνων, και μόλις τον περασμένο Μάρτιο νυμφεύθηκε την επί χρόνια προσωπική του γραμματέα, Ανν Μαρί Πάλλαν.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ (κέντρο) στην Carle Place Diner, με τον Γιώργο Αγγελάκη και τον Νίκο Μπουλταδάκη (φωτό neakriti)

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το ζευγάρι επισκεπτόταν την Carle Place Diner στο Carle Place του Λονγκ Αϊλαντ, ιδιοκτησίας των Γιώργου Αγγελάκη – από την Τουρλωτή Λασιθίου – και Λάζαρου Χοτζόγλου, για να απολαύσει ένα μπράντς ή το μεσημβρινό του γεύμα.

«Ηταν ένας καλός, ήρεμος και ταπεινός άνθρωπος. Πολύ φιλικός και πάντα ευδιάθετος. Ερχόταν συχνά στη ντάινερ, συνέχεια εδώ και 20 χρόνια.

«Του άρεσε ο μουσακάς»

»Και δεν άλλαξε ακόμη και μετά την εκλογή του αδελφού του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας.

»Συζητούσε μαζί μας και μας ρωτούσε μάλιστα και για την Κρήτη. Ηταν πολύ ευγενικός με το προσωπικό και του άρεσαν πολύ τα pancakes (τηγανίτες) αλλά και η ελληνική κουζίνα, ιδιαίτερα ο μουσακάς», μας είπε ο κ. Αγγελάκης.

«Ο θάνατός του μας συγκλόνισε. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του», πρόσθεσε ο κ. Αγγελάκης.

Στη φωτογραφία, ο Ρόμπερτ Τραμπ σε μία από τις επισκέψεις του στην Carle Place Diner συζητά με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Αγγελάκη και τον επίσης συμπατριώτη μας – από τον Καμπανό Χανίων – επιχειρηματία Νίκο Μπουλταδάκη.

Πηγή: neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr