Στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά νέες αποκαλύψεις για την δράση του 47χρονου ψευτογιατρού από τα θύματά του. Παράλληλα, λαμβάνονται και καταθέσεις από ανθρώπους που επικοινώνησαν με τις Αρχές μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω»

Συγκλονίζει η μαρτυρία 47χρονου ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το 2014 κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς και έδωσε 98.000 ευρώ στον ψευτογιατρό, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα γίνει καλά.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από αυτό που πέρασα εγώ δεν το έχει περάσει κανείς. Τους πόνους….την ταλαιπωρία…με τέλειωσαν. Μιλάμε για 60-70 ράμματα από μπροστά στο στήθος μέχρι την σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε» λέει ο άτυχος άνδρας.

Τι απαντά η κλινική

Την ίδια στιγμή, η κλινική όπου έγινε η επέμβαση διαψεύδει το γεγονός ότι ο τραυματίας χειρουργήθηκε από τον ψευτογιατρό και συνεργάτες του.

«Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευτογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας. Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρείς ιατρούς της κλινικής και μόνο».

«Με πήρε η κατρακύλα»

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ισχυρίστηκε ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του, κατόπιν συστάσεως από στόμα σε στόμα. Οι ασθενείς, όπως ισχυρίστηκε, τον σύστηναν ως γιατρό.

«Με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Ουδέποτε παρέστησα ψευδώς στον οποιονδήποτε ότι αυτό που προμήθευα συνιστά φαρμακευτική αγωγή με την παραδοσιακή έννοια».

Πάνω από 300.000 τα κέρδη του

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να ανακαλύψουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποτελούσαν τις αμοιβές του. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ τα χρήματα που είχε καταφέρει να αποσπάσει.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Πηγή: in.gr