Από την ηλεκτρική κιθάρα στη λύρα, από το σύγχρονο στο κλασσικό, τραγούδια που αφήνουν εποχή και μαγευτικές φωνές. Το Σπίτι με το MEGA προσφέρει το καλύτερο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και…. δεν κλείνει στις δύο!

Με οικοδεσπότη τον Στέλιο Ρόκκο, τη Δανάη Μπάρκα που φροντίζει για όλα και λαμπερούς καλεσμένους το ρεβεγιόν του MEGA για την Πρωτοχρονιά κέρδισε γρήγορα τους χρήστες στα social media με το twitter να το αποθεώνει.

Οι χρήστες λαχανιασμένοι από το χορό στέλνουν ευχές σε αγαπημένα τους πρόσωπα με τραγούδια που ακούγονται στο λαμπερό σόου και αποχαιρετούν επίσης με ατάκες τραγουδιών του Ρόκκου, της Ασλανίδου, του Κονταρού το δύσκολο 2021 δίνοντας υποσχέσεις, αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις και κάνοντας όνειρα για την νέα χρονιά.

Και πώς να μην τους κέρδιζε το MEGA αφού εξασφάλισε όλα τα αστέρια για μας κάνουν το καλύτερο και το πιο τυχερό ποδαρικό.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Stavento, ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ακόμα, αγαπημένα πρόσωπα του MEGA ανεβαίνουν στη σκηνή για να στείλουν στους τηλεθεατές τις θερμότερες ευχές τους.

Πηγή: in.gr