Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 στο κεντρικό γήπεδο στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα, στον Καστελλόκαμπο, η πρώτη επίσημη συνάντηση παικτών και τεχνικού επιτελείου των Πατρινών για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Ο Μάκης Γιατράς μαζί με τους συνεργάτες του, Κώστα Ντούβα και Νίκο Αρβανίτη και το υπόλοιπο staff: Θανάση Σουφλιά (operations manager), Κώστα Λαψάνη (γυμναστή), Ανδρέα Παπαδόπουλο (ιατρό ομάδας), Παναγιώτη Χαλκιόπουλο (head physio), Χρήστο Παπαδόπουλο (φυσικοθεραπευτή), Γιάννη Αναστασόπουλο (βοηθό φυσικοθεραπευτή) και Ανδρέα Μαραμένο (φροντιστή) καλωσόρισαν τους παίκτες.

Ο προπονητής του Προμηθέα ευχήθηκε πρώτα στους παίκτες να έχουν υγεία κι έδωσε το σύνθημα της ομάδας, που παραμένει και φέτος το: «Όλοι μαζί Προμηθέας – all together Promitheas». Εξήγησε πως ο Προμηθέας είναι μια Οικογένεια, κάτι που δεν είναι απλά λόγια, αλλά θα γίνει σύντομα κατανοητό σε όλους ως πράξη και πρόσθεσε πως αυτό θα φανεί και στα καλά και στα δύσκολα. Ανέφερε, ακόμα, πως δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά η δουλειά. Τέλος, έθεσε και τον στόχο της ομάδας που είναι να διεκδικεί την νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Ανάλογες ήταν οι ευχές και από πλευράς Διοίκησης, από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Μπακαλάρο, που, αφού καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε υγεία, τους τόνισε πως ο Προμηθέας λειτουργεί ως μία Οικογένεια. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει ο προπονητής, ενώ πρόσθεσε πως η Διοίκηση θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα, σε ό,τι χρειάζεται. Παρών ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ και μέλος του ΔΣ, Χρήστος Μήλας.

Το «παρών» έδωσαν 15 συνολικά παίκτες: οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ντάνι Αγκμπελέσε, Χάρης Γιαννόπουλος, Ντιάντε Γκάρετ, Περικλής Κουρουπάκης, Μιχάλης Λούντζης, Ίαν Μίλερ, Τζέιβ Φλόιντ και Ανδρέας Χριστοδούλου, αλλά και οι έφηβοι: Λεωνίδας Κολιός, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπαζίνας, Άγγελος Λάγιος και Νίκος Βασιλείου και ο Δημήτρης Καραΐσκος.

Απών ήταν ο Μο Φαγιέ, που αντιμετωπίζει κάποια διαδικαστικά ζητήματα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω covid-19 σχετικά με το ταξίδι προς την Ελλάδα.

Ο Προμηθέας θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις (με τα προγραμματισμένα ενδιάμεσα ρεπό) τις ερχόμενες 10 ημέρες (19-29 Αυγούστου), ενώ στη συνέχεια, η ομάδα της Πάτρας θα μπει και σε αγωνιστική δράση, με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr