Τον Ιβαν Σαντιάγκο Ντίαζ οι περισσότεροι δεν τον θυμούνται. Δεν έχουν λόγο άλλωστε, αφού στον Παναθηναϊκό πέρασε ως μεγάλο ταλέντο προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε με την Κ19, έδειξε την αξία του αλλά έφτασε ποτέ στην πρώτη ομάδα. Μεταξύ άλλων, παρουσίασε και προβλήματα στη συμπεριφορά του. Κατόπιν, ο Ντίαζ εντάχτηκε στη σλοβάκικη Τρενσίν και μετά χάθηκαν τα ίχνη του…

Μέχρι το Σάββατο, όταν τα αργεντινικά μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με τον Ιβάν Ντίαζ! Αλλά όχι για τα κατορθώματα του στο ποδόσφαιρο, όπως θα ήλπιζε κάποτε ο νεαρός!

Η Αστυνομία του Μπουένος Άιρες συνέλαβε τον Ιβάν Ντίαζ με την κατηγορία της διοργάνωσης παράνομων πάρτι στην περίοδο της πανδημίας του κοροναϊού!

Ο Ντίαζ φέρεται να ήταν ο οργανωτής των πάρτι στην οδό Γουανκάστ 1700, στην πόλη Ζοσέ Παζ, προάστιο της πρωτεύουσας της Αργεντινής. Οι συμμετέχοντας στο πάρτι πλήρωναν είσοδο από 5 μέχρι 12 ευρώ, μεγάλο αντίτιμο για τα δεδομένα της χώρας. Το πάρτι είχε Dj, δυνατή μουσική και αλκοολούχα ποτά, ενώ βρίσκονταν στο χώρο εκατοντάδες άνθρωποι!

Εξυπακούεται ότι δεν τηρούταν κανένα μέτρο ασφαλείας για τη διασπορά του κορωνοϊού… Ο Ντίαζ συνελήφθηκε και του αποδόθηκαν κατηγορίες και οδηγήθηκε στη φυλακή…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr