Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούν ότι εάν ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ γίνει στην Ριζούπολη θα ακολουθήσουν «την ομάδα κατά χιλιάδες ως την πόρτα του γηπέδου», εξέδωσαν το βράδυ της Πέμπτης οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

«Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας, τον Κοντονή, με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού, πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλαδος», αναφέρει μεταξύ άλλων η Θύρα 7.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ, περί ήθους, κάλου και κάκου. Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!

Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας, τον Κοντονή, με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού, πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλαδος.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββιδη που διοικούν την ΕΠΟ αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα απο το γήπεδο της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία.

ΘΥΡΑ 7»

Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ,περί ήθους,καλού και κακού.Να λοιπόν που…

Δημοσιεύτηκε από Gate 7 Official στις Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Πηγή: in.gr