Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε μετά τη νίκη επί της Μονακό και την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 και τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ ενώ επισήμανε πως θα πρέπει άπαντες να πάνε στο Βελιγράδι για να το ευχαριστηθούν.

Όσα είπε ο Πρίντεζης:

«Τρομερό. Μαγικό. Πολύ όμορφο το συναίσθημα. Πιστεύω το αξίζαμε. Ήταν μια χρονιά με διάρκεια. Δόξα τω Θεώ είχαμε την υγεία μας όλοι, το μεγαλύτερο διάστημα. Πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τον κόσμο, για το ελληνικό μπάσκετ να βρισκόμαστε στο Final Four.

Αν το βλέπεις σφαιρικά, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν ήταν τα καλύτερα. Το 2018 ήμασταν άτυχοι. Μετά είχαμε πρόβλημα, δεν παίζαμε στην Ελλάδα και δεν είχαμε ρυθμό. Η ομάδα πάντα θα υπάρχει, όσο οι πρόεδροι θα τη στηρίζουν και θα την ανανεώνουν. Η ομάδα με αυτόν τον κόσμο, με αυτή την ατμόσφαιρα, με αυτό το γήπεδο. Όπως έχει πει ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ.

Αν θες την προσωπική μου γνώμη, πρέπει να πάμε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και να το ευχαριστηθούμε. Θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα. Σήμερα υπήρχε πίεση, κακά τα ψέματα. Καταφέραμε όμως και την ξεπεράσαμε. Το σημαντικό όμως είναι να την ξεπεράσεις και να την κάνεις ένστικτο για να βάλεις μεγάλα καλάθια».

Πηγή: in.gr