Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (12/10) ο καθιερωμένος Αγιασμός των ακαδημιών του Ολυμπιακού τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά τις πανδημίας του κορωνοϊού.

Το παρών έδωσαν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνου, στελέχη, προπονητές και συνεργάτες.

Στον χώρο βρέθηκε και ο προπονητής της Β’ Ομάδας των Ερυθρόλευκων, Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ ο Στέλιος Σταράκης, αρχηγός της Κ17 και ο Χρήστος Λιάτσος εκ μέρους της Β’ ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο ακέραιο και με όλα τα τμήματα και τις ηλικιακές κατηγορίες των ομάδων παρούσες, ο πάτερ Δημήτριος μίλησε με έξοχα λόγια στα παιδιά σχετικά με την παρουσία τους στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Παρόντος του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, του διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνου, των στελεχών, των προπονητών, των συνεργατών τους και του σταφ, η διαδικασία κύλησε ομαλά με τον προπονητή της Β’ ομάδας κ. Αριέλ Ιμπαγάσα να απευθύνει χαιρετισμό.

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι αριστούχοι της περασμένης σεζόν ενώ μίλησαν ο Στέλιος Σταράκης, αρχηγός της Κ17 και ο Χρήστος Λιάτσος εκ μέρους της Β’ ομάδας αλλά και σαν επιτυχών στις εξετάσεις εισαγωγής του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον Ολυμπιακό!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr