Τα τελευταία στοιχεία με τον αριθμό των εμβολιασθέντων βουλευτών ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, από τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές ο αριθμός των βουλευτών που έχουν εμβολιαστεί προσεγγίζει τους 290 σε σύνολο 300.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «η συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών έχει εμβολιαστεί και πολλοί έχουν στηρίξει τον εμβολιασμό δημόσια, ακόμη και από άλλες πτέρυγες του Κοινοβουλίου, πέραν της κυβέρνησης, αλλά άλλοι είναι κατά του εμβολιασμού και εκφράζονται δημοσίως».

Αυτούς, συνέχισε ο κ. Κικίλιας, θα τους κρίνει ο κόσμος.

Επισημαίνεται ότι σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, πέραν των Κυριάκου Βελόπουλου και Παύλου Πολάκη οι οποίοι δηλώσει δημόσια ότι δεν έκαναν το εμβόλιο προστέθηκε και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήττας ο οποίος σε διάλογο με τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

Ωστόσο στους ανεμβολίαστους βουλευτές υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο έπειτα από σύσταση του γιατρού τους λόγω φαρμακευτικής αγωγής την οποία λαμβάνουν ή υποκείμενου νοσήματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr