Στα ελπιδοφόρα νέα των κλινικών δοκιμών του εμβολίου από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για τον κοροναϊό αναφέρεται ο βρετανικός τύπος, την Πέμπτη, αλλά και στην σύγχυση που επικρατεί στη βρετανική κυβέρνηση για το πού επιτρέπεται και πού απαγορεύεται η χρήση μάσκας.

Στις ελπίδες των επιστημόνων από τις πρώτες δοκιμές για το εμβόλιο της Οξφόρδης κατά του κοροναϊού αναφέρεται η Daily Telegraph. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δοκιμές έδειξαν ότι το εμβόλιο δημιουργεί μια ανοσοαπόκριση ενάντια στον ιό.

Στα ελπιδοφόρα νέα από τη δοκιμή των εμβολίων στις ΗΠΑ αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της και η Daily Express. Μάλιστα δίπλα από το πρώτο της θέμα έχει φωτογραφία του μουσικού Ροντ Στιούαρτ στην οποία εμφανίζεται να φορά μάσκα σε σχέδιο λεοπάρδαλης.

Στην επιτυχία των κλινικών δομικών του εμβολίου της Οξφόρδης αναφέρονται στο πρωτοσέλιδό του και οι Times.

Στην σύγχυση που επικρατεί στη βρετανική κυβέρνηση σχετικά με το που επιτρέπεται η χρήση μάσκας αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της Daily Star. Μάλιστα η εφημερίδα έχει την εικόνα του γνωστού σκύλου Scooby – doo να φοράει μάσκα.

Με τίτλο «δεν μπορούσες πραγματικά να το καλύψεις» η εφημερίδα Metro αναφέρεται στη διαφωνία του υπουργού υγείας με τη Ντάουνινγκ Στριτ για τη χρήση μάσκας.

Πηγή: in.gr