Σταμάτης Κραουνάκης (Copyright: NDP)

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα, όπου αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ, και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Σχολίασε την κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι» και εξέφρασε τη γνώμη του ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα, κάτι που υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, σημείωσε ότι τον έχει επισκεφθεί και ανέφερε ότι η αφορμή ήταν η επιρροή του στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πήγε σε αυτόν που είχε πολλούς followers», αποκαλύπτοντας το στιλ που τον χαρακτηρίζει.

Ο Κραουνάκης αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όταν εκείνη τραγούδησε σε μια πλατφόρμα νταλίκας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εξήγησε ότι είχε διαφωνήσει με αυτό το γεγονός καθώς ακούστηκαν και τραγούδια του, προσθέτοντας ότι, παρά τον θυμό και τη διαμάχη που προέκυψαν, οι προσωπικότητες δεν αλλάζουν και οι επιτυχίες τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης τους. Σημείωσε επίσης πως αν και έχουν μοιραστεί πολλές σημαντικές στιγμές, «δεν νομίζω πως η χημεία μας συνδυάζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο».

Στο τέλος της συνομιλίας του, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ο Τσίπρας γκρέμισε τους ανόητους που χρειάζονται ένα κόμμα για να έχουν στέγη».

Πηγή: ethnos.gr