Όλγα Κεφαλογιάννη / Instagram

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, μετά από τρία χρόνια γάμου. Η υπουργός Τουρισμού, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα, εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

Η Κεφαλογιάννη και ο Μάτσας παντρεύτηκαν το 2021, με τη τότε βουλευτή της ΝΔ να δημοσιεύει μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου, όπου φορούσε νυφικό και έδειχνε τη βέρα της, πιασμένη με το χέρι του συζύγου της. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, όπου το ζευγάρι γιόρτασε την ένωση τους σε πολύ στενό κύκλο, ακολουθούμενη από ένα μικρό τραπέζι στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα.

Στην δήλωσή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε την ειλικρίνεια που την διακατέχει στην πολιτική της διαδρομή. Αναφέρθηκε στην κρίση του γάμου της, τονίζοντας: «Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Πηγή: ethnos.gr