ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Όλγα Γεροβασίλη ζητά την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την αποστολή εξωδίκου από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία, σε σχέση με τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του. «Το εξώδικο αφορά τα μέλη της Π.Γ. και της Κεντρικής Επιτροπής, τα οποία υποχρεούνται να το παραλάβουν. Γι’ αυτό χρειάζεται να υπάρξει έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής. Αν η προσωπική μου άποψη μετράει, θα απαντήσουμε με διαγραφή», δήλωσε η Γεροβασίλη.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι ο Κασσελάκης αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει τον φόβο της προσφυγής στη βάση και προχωρά σε ακραίες ενέργειες με την κίνησή του. «Είναι ασυνήθιστο στα χρόνια μεταπολίτευσης να απευθύνει απειλή με προσφυγή σε όλο το κόμμα του οποίου επιθυμεί να ηγηθεί», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, η Γεροβασίλη εξέφρασε την άποψη ότι ο Κασσελάκης επιδιώκει να δημιουργήσει ένταση λόγω της ανησυχίας του για την προσφυγή στη βάση, αναρωτώμενη γιατί δεν απευθύνθηκε με εξώδικο σε εφημερίδα και επέλεξε να το στείλει στην ΠΓ και στην ΚΕ.

Πηγή: ethnos.gr