Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μόνο με τον θάνατο του Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι το μήνυμα ανώτατου αξιωματούχου κατασκοπείας του Κιέβου.

Οι δηλώσεις του υποστράτηγου Κιρίλο Μπουντάνοφ, σύμφωνα με τον Independent, έρχονται καθώς φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του ρώσου προέδρου.

«Είναι εγκληματίας πολέμου για όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το τέλος του, οδήγησε τον εαυτό του σε αδιέξοδο. Μην ανησυχείτε, η Ουκρανία θα κερδίσει» δήλωσε ο Ουκρανός.

Φήμες για προβλήματα υγείας

Από την άλλη πλευρά, πρώην πράκτορας της KBG που αυτομόλησε από τη Ρωσία, δήλωσε στη Sun ότι ο Πούτιν «καταλαμβάνεται από παρανοϊκές ιδέες» και ότι μπορεί να υποφέρει από προβλήματα υγείας.

Ο πρώην πράκτορας της KGB έκανε λόγο για πάρκινσον, καρκίνο ή άλλη ασθένεια η οποία ενδέχεται να εξηγεί την περίεργη συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας και εκείνος με τη σειρά του ότι ο Πούτιν έχει προβλήματα υγείας.

«Δεν είμαι γιατρός… αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολλές σωματικές παθήσεις – πιθανώς από αθλητικούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των νεαρών του χρόνων» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτό είναι μαζί με ορισμένα ζητήματα που επηρεάζουν τους ηλικιωμένους – όπως η άνοια στα αρχικά στάδια».

Πηγή: in.gr