Εκατοντάδες κόσμου, η οικογένειά του και φίλοι του είπαν το απόγευμα της Πέμπτης το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Βασίλη Μάγγο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόλο.

Η εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος που συνέρρεε ακόμη και μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας που ένιωσε την ανάγκη να πει το τελευταίο αντίο στον 26χρονο.

Ο θάνατος του 26χρονου προκάλεσε αντιδράσεις από τον συσχετισμό του με τον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί πριν από ένα μήνα από αστυνομικούς. Η ιατροδικαστική έκθεση απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ας μη νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, μετά το τέλος της τελετής και αφού οι στενοί συγγενείς του μίλησαν και απήγγειλαν στίχους που είχε γράψει συγγενικό του πρόσωπο, για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο 26χρονο, οι γονείς και η αδελφή του κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μια φωτογραφία του Βασίλη και με δημοσιεύματα εφημερίδας που είχε φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό του πριν ένα μήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ό,τι είχε γράψει ο γιος του: «Ας μη νικήσουμε, θα πολεμάμε πάντα» και η μητέρα και η αδελφή του φωτογραφίες δημοσιεύματος που έδειχναν τον νεαρό πεσμένο, να τον χτυπούν αστυνομικοί έξω από τα Δικαστήρια, με τίτλο του ρεπορτάζ «δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Πηγή: in.gr