Για τη σημερινή αναμέτρηση της Μίλαν με την Πόρτο (3/11, 22:00) μίλησε ο Στέφανο Πιόλι και ξεκαθάρισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.

«Ας μην σκεφτόμαστε τα επόμενα δύο παιχνίδια, αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι η τελευταία ευκαιρία. Πιστεύουμε σε αυτό και θέλουμε να σταματήσουμε το αρνητικό σερί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε ακόμα να φτάσουμε στους «16». Πρέπει απλά να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα.

Πάντα ήμασταν καλοί στο να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε τα προσόντα για να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Ξέρουμε τι μας περιμένει την Κυριακή, με το ντέρμπι (σ.σ. απέναντι στην Ιντερ), αλλά θα είναι μια άλλη κατάσταση», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, είναι αλήθεια, αλλά είμαστε στο μηδέν στη βαθμολογία. Έχουμε ένα παιχνίδι για να το διορθώσουμε αυτό. Στα πρώτα ματς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Περιμένω πολλά από την ομάδα μου».

Πηγή: in.gr