Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο.

Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα, Τρίτη, και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο Facebook.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου, η οποία έριξε «μαύρο» στο προφίλ της.

Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!

Posted by Kiki Diogou on Tuesday, 10 November 2020

Posted by Kiki Diogou on Tuesday, 10 November 2020

Τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της ακολουθεί η κόρη του Χρήστου Ζορμπά, Σόνια.

Το βιογραφικό του

Το πραγματικό όνομα του Χρήστου Ζορμπά ήταν Χρήστος Τζορμπατζόγλου σύμφωνα με το greekactor.blogspot.com. Γεννήθηκε το 1938.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες, συμμετείχε σε εκλεκτές συνεργασίες στον ελληνικό κινηματογράφο ενώ οι περισσότερες ταινίες του είχαν βραβευθεί

Φιλμογραφία

  • Όταν χορέψουμε μαζί (2003)
  • Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993) (καπετάν Μελέτης)
  • Δέσποινα (1990) (Θόδωρος)
  • Γρανίτα από χιόνι (1986) (Βαγγέλης)
  • Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)
  • Παράξενη συνάντηση (1986)
  • Η κάθοδος των εννιά (1985)
  • Ο ρεπόρτερ (1982)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Ο ήλιος του θανάτου (1978)
  • Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
  • Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) (Μεμάς)
  • Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970) (Μεμάς Γαλιάτσος)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970) (αφεντικό χαρτοπαικτικής λέσχης)
  • Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
  • Το κορίτσι του 17 (1969)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Βυζαντινή ραψωδία (1968)
  • Νύχτα γάμου (1967)
  • Σιλουέτες (1967)
  • Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962) (Μηνάς Διαμαντόπουλος)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr