«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έβαλε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καθώς με ανάρτησή του στο Facebook «στοχοποιεί» δημοσιογράφους και δικαστές προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με τα πρώτα σενάρια να τον θέλουν εκτός κόμματος.

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν πέντε από τους δημοσιογράφους που έχει στοχοποιήσει με φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης με αναρτήσεις του στα social media.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για «φασιστική» ανάρτηση, ενώ σημειώνεται πως το κολάζ που ανέβασε ο βουλευτής Χανίων, δημοισεύτηκε πρώτη φορά στην εφημερίδα «Μακελειό».

Από την πλευρά του Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «δημιουργική ασάφεια».

Η ανάρτηση του Κώστα Παπαχλιμίντζου

«Ο βουλευτής Πολάκης δημοσιεύει λίστες με ονόματα & φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών. Πούρος, πλέριος φασισμός. Για την ιστορία, το κολάζ με τις φωτό δημοσιογράφων δεν είναι δικό του, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην «εφημερίδα» Μακελειό. Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Μάλιστα, πρόσθεσε με νέα ανάρτησή του ότι «τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή, ώρα να τελειώνουμε και με τον χρυσαυγιτισμό».

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας.Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση».

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε

«Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;..».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Οικονόμου

«Ένας άλλος, «Παύλος Πολάκης», αναφέρει ο Δημήτρης Οικονόμου, «στο παρελθόν ανάρτησε την ίδια φωτο καταδικάστηκε και πληρώνει ακόμα. Πολιτικά είναι ο ορισμός του φασισμού Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Θανάση Μαυρίδη

«Σε ευχαριστώ Παύλο Πολάκη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω τι σημαίνει η Αριστερά του Εμφυλίου και της ΟΠΛΑ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό

Πηγή: in.gr