Μετά την είδηση ότι η Σοφία Νικολάου αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια, ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε» με μία ανάρτηση στο Facebook. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να σχολιάσει την απομάκρυνση της κας Νικολάου, λέγοντας πως αυτό οφείλεται σε δική του επιτυχία, εννοώντας τις αποκαλύψεις που έκανε ο τομέας διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, παρομοίασε την τέως γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, κα Σοφία Νικολάου, με μία σμέρνα, λέγοντας πως «βάζω και τη φωτογραφια με τη σμέρνα…. που ταιριάζει στην εν λόγω κυρία….»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το Γενάρη ανάρτησα το βίντεο που ξαναβαζω τωρα ονοματίζοντας βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα τους ή και εξαναγκάσαμε σε παραίτηση ως Τομεας Διαφάνειας του Συριζα -ΠΣ.

Σήμερα προστέθηκε άλλη μια η ΝΙΚΟΛΑΟΥ που έβγαλαν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τις δικες μας αποκαλυψεις και βάζω και τη φωτογραφια με τη σμέρνα…. που ταιριάζει στην εν λόγω κυρία…. Έτσι γιατί: «Εμείς θα το γλεντιζουμε κι όπου το βγάλει η βράση …….» (Συμπληρώστε όσοι την ξέρετε τη μαντινάδα..)».

Λίγο πριν, και πάλι στη σελίδα του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει: «Δουλειά του Τομέα Διαφάνειας του Συριζα-ΠΣ ,υπό την ευθύνη μου. Ναι είναι νικη ,είναι ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τωρα πρέπει να κινηθεί ΓΡΗΓΟΡΑ η Δικαιοσύνη.(;;)

Ο,τι καταθέσαμε στη μηνυτήρια αναφορά μας (ΠΟΛΑΚΗΣ,Σπιρτζης,Ξανθοπουλος) ήταν πληρως στοιχειοθετημενο κάτι που απέδειξε και το ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!! Υγ1:ανοίγει ο δρόμος για πολλά τωρα…. ΥΓ2:Δεν αποσυρθηκες Σοφια ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,σε έδιωξαν λόγω αυτων που αποκαλύψαμε!!».

Η ανακοίνωση της Σοφίας Νικολάου περί μη συμμετοχής της στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Σε δήλωσή της η Σοφία Νικολάου επισημαίνει:

«Πορεύτηκα στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή με απόλυτη διαφάνεια, με καθημερινό αγώνα και με την πεποίθηση ότι αν παλέψεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Περπάτησα και συνεχίζω να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, όσες επιθέσεις κι αν δέχθηκα, όση λάσπη κι αν εκτόξευσαν κάποιοι σε βάρος μου.

Έδωσα καθημερινές μάχες, θέλοντας να υπηρετήσω την Ελλάδα και κυρίως την πατρίδα μου την Εύβοια. Όμως, σ’ αυτή τη τραγική στιγμή για τον τόπο, σε μια περίοδο που το κλίμα είναι αφάνταστα βαρύ, οφείλω να πάρω μια δύσκολη απόφαση.

Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές. Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος μου, είναι αδύνατον να συνεχίσω την προεκλογική μου δραστηριότητα γι’ αυτό και σταματώ την εκστρατεία μου στο Νομό της Εύβοιας. Δήλωσα από την πρώτη στιγμή και δηλώνω και σήμερα ότι όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου.

Δυστυχώς σήμερα επικρατούν οι κραυγές και τα ουρλιαχτά εκείνων, που σκεπάζουν τη λογική, και την ακεραιότητα, τον αγώνα που έχω δώσει για να φτάσω μέχρι εδώ.

Όμως ο πόνος που βιώνει η ελληνική κοινωνία είναι πάνω από προσωπικές βλέψεις και στρατηγικές και αυτό που προέχει είναι να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μία σωστή Ελλάδα με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και αγάπη για τον τόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Ευβοιώτες που με στήριξαν αυτούς τους μήνες. Τους έχω όλους στην καρδιά μου.»

Πηγή: in.gr