Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Όπως αποκάλυψε χθες το MEGA, τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για την σοκαριστική αυτή υπόθεση έχουν να κάνουν με την ανακοπή που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε την άγνωστη κινητοποίηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και των γιατρών και των ιατροδικαστών, που συνέβη μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 11 Απριλίου του 2021, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη της 9χρονης.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας, τα οποία θα συγκριθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης.

Στις 8 Απριλίου, την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του πατέρα και των νομικών εκπροσώπων, προκειμένου να προχωρήσει η αίτηση διαζυγίου του ζευγαριού, ωστόσο λόγω της 9χρονης, ακυρώθηκε.

Ερευνούν αν χορηγήθηκαν στο παιδί τοξικές ουσίες

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σε εργαστήριο του εξωτερικού εργαστήριο του εξωτερικού αναμένεται να σταλεί δείγμα που έχει ληφθεί από την 9χρονη προκειμένου να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα χορήγησης ιδιαίτερα τοξικών και επικίνδυνων ουσιών που ενδεχομένως της επέφεραν τον θάνατο.

Το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν τώρα οι αρχές, είναι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών και το «ημερολόγιο» θανάτου της Μαλένας

Και το ημερολόγιο νοσηλείας της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που «έφυγε», βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με το MEGA, δύο ημέρες πριν το κοριτσάκι εκπνεύσει στις 11 Απριλίου οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάσταση της άριστη, και την επόμενη ημέρα ως καλή, ενώ το πρωινό της επίμαχης ημέρας, στις 13 Απριλίου άριστη και χωρίς προβλήματα, όταν άξαφνα στις 16:40 το απόγευμα κατά την κατάθεση της μητέρας έβγαλε ένα βρόγχο και εξέπνευσε.

Ο θάνατος της Μαλένας ήταν αιφνίδιος, μη αναμενόμενος και πρέπει να διερευνηθεί.

Πηγή: in.gr