Σε αυστηρό τόνο ήταν η απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημίου Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε ασθενής με κοροναϊό σε γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίοι χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, ο ασθενής είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο.

Ο κ. Μπάκος αναφέρει ότι «ο εν λόγω ασθενής που επικαλείστε νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών».

Ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση

Ο αναπληρωτής διοικητής τονίζει, μεταξύ άλλων, πως ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση «όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας» και επισημαίνει ότι ο ασθενής αντιμετώπισε με επιτυχία στην περιπέτεια της υγείας του και επανήλθε στην εργασία του.

«Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο, ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου» αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΓΝΠ στη δήλωσή του.

Επίσης, προσθέτει: «Με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία, ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του. Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση του ασθενούς ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr