Το κύμα αλληλεγγύης στην έκκληση βοήθειας, για τον μικρό Ανδρέα, ήταν πρωτοφανές και έκανε εφικτό το ταξίδι του στην Ιταλία, όπου θα λάβει εξειδικευμένη θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του.

Μέχρι σήμερα ο μικρός Ανδρέας έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, καθώς και σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες.

Ο 10χρονος μαθητής από την Πάτρα που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τον αγώνα ζωής που δίνει, την Πέμπτη θα μεταβεί στο Τρέντο, και το παιδο-Ογκολογικό κέντρο της ιταλικής πόλης, για να υποβληθεί σε συνεδρίες Ακτινοθεραπείας με πρωτόνια -μέθοδος που δεν εφαρμόζεται ακόμα στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το thebest. Η εξειδικευμένη αυτή θεραπεία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

«Χαμογελά και ελπίζει»

Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού Ανδρέα, η επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μαριάνα Αργέντου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook όπου αναφέρει τα εξής:

«Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.

Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό.

Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύουμε για το Trento της Ιταλίας.

Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο.

Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα»!

Δείτε την ανάρτηση:

Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την…

Δημοσιεύτηκε από Marianna Argentou στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr