Συναγερμός έχει σημάνει στο 12ο γυμνάσιο και το 20 Γενικό Λύκειο Πατρών, καθώς το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν δύο θετικά στον κοροναϊό κρούσματα.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Αχαΐας Ανδρέα Ζέρβα, πρόκειται για ζευγάρι καθηγητών που διδάσκουν στα δύο σχολεία, στα οποία έγινε απολύμανση.

Οι αρχές αποφάσισαν να ανασταλεί η διά ζώσης εκπαίδευση σε τμήματα των σχολείων στα οποία από σήμερα Παρασκευή και μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μαθήματα.

Κινητοποίηση στο νοσοκομείο της Πάτρας

Έντονη κινητοποίηση υπάρχει και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για τα κρούσματα κορονοϊού σε νεαρές ηλικίες. Μέσα σε λίγες ώρες, νοσηλεύτηκαν δύο ασθενείς στο νοσοκομείο αναφοράς στην Πάτρας, ένας 20χρονος φοιτητής και ένας 33χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο με υψηλό πυρετό αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η ομάδα των λοιμωξιολόγων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας παρακολουθεί συνολικά 11 ασθενείς, δύο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid και άλλους εννέα που νοσηλεύονται στην Οφθαλμολογική Κλινική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr