Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες, ενώ πολλά έχουν ακουστεί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς και αυτές ενδέχεται να έχουν επηρεάσει την υπόθεση.

Ένας ακόμη άνθρωπος, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί από την τοπική κοινωνία στην υπόθεση ως «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στο ζευγάρι είναι ο κουμπάρος που τους πάντρεψε.

Μιλώντας στο Star, απαντά σε όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις.

«Εμένα αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι τόσο δύσκολη γιατί με όλη την υπόθεση και με όλα αυτά που ακούγονται έχω στιγματιστεί και στην πόλη μου. Στην περιοχή που μένω με ξέρει ο κόσμος, ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει, γιατί ξέρουν τι άνθρωπος είμαι…».

Αρνείται τη σχέση με τη Ρούλα

Ο ίδιος αρνείται πως είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ υποτίθεται δέχτηκα να γίνω κουμπάρος, με ευλογία Κυρίου. Δηλαδή αυτά είναι…δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που ακούγονται. Έχω τρελαθεί. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί εμένα με εκνευρίζει. Γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν η γυναίκα μου δεν με ήξερε, με όλη αυτή την κατάσταση θα είχα τσακωθεί και θα είχα χωρίσει. Κάθε μέρα ακούω και κάτι καινούριο και βγαίνω εκτός εαυτού. Δηλαδή έχω τρομοκρατηθεί. Φανταστείτε και μέχρι τη δουλειά μου που πάω δέχομαι ερωτήσεις. Κατεβαίνω στην αγορά δέχομαι ερωτήσεις, ρε παιδιά δεν γνωρίζω κάτι… να ορκιστώ στα παιδιά μου, δεν γνωρίζω κάτι» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγαν αυτά τα τρία αγγελούδια»

Ανεξάρτητα από τις κακές φήμες που ακούγονται, ο κουμπάρος του ζευγαριού δηλώνει συγκλονισμένος για τον θάνατο των τριών παιδιών, ενώ δεν θέλει να κρίνει πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη.

«Εγώ έζησα πιο πολύ τη Τζωρτζίνα , γιατί είχανε προηγηθεί ένας πολιτικός γάμος, τα παιδιά πρώτα κι ύστερα τους πάντρεψα εγώ με θρησκευτικό που βαφτίστηκε η Τζωρτζίνα την ίδια μέρα. Δεν υπάρχουν λόγια , αυτή τη στιγμή μέσα μου όλα έχουνε σπάσει, έχω μια παγωμάρα, γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, ότι έχει φύγει αυτό το παιδί και τα άλλα δύο παιδιά, αυτά τα αγγελούδια τα τρία. Τώρα το αν το έχει κάνει η Ρούλα ή αν δεν το έχει κάνει εγώ δεν το γνωρίζω, ούτε θα ακούσω τον κόσμο, ούτε θα ακούσω τα παιδιά. Εγώ θα δω τι θα αποφανθεί από τη δικαιοσύνη και τότε θα κρίνω και θα μιλήσω».

Πηγή: in.gr