Τη δική του απάντηση στην αναφορά του Πρωθυπουργού για τις ευθύνες της Περιφέρειας, όσον αφορά στα σημεία όπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε σε κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, έδωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας Star ο περιφερειάρχης Αττικής είπε: «Είμαι 22 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση και πιστεύω στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση. Ως Περιφέρεια είμαστε ένας κρίκος σε μια μεγάλη αλυσίδα που πρέπει να συντονίζονται όλοι οι κρίκοι. Αν παραδείγματος χάριν σε μια κεντρική αρτηρία έρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες γιατί στις 12:00 μ.μ. έφυγαν από τις υπηρεσίες τους… καταλαβαίνετε ότι στην καρδιά των χιονοπτώσεων όπου υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση».

«Ευχαρίστως να αναλάβω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν. Τώρα είναι ώρα δουλειάς. Τρία μερόνυχτα είμαστε στο πόδι, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους εγκλωβισμένους συμπολίτες μας και μεταφέροντάς τους όπου χρειάζεται. Από την άλλη, δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη γιατί δεν έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες τη Δευτέρα. Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη που έκλεισαν τα σχολεία τη Δευτέρα κι ευτυχώς που έκλεισαν» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσουμε την κανονικότητα στους πολίτες.

Πηγή: in.gr