Λάβροι εμφανίζονται στη Χαριλάου Τρικούπη φωτογραφίζοντας και ταυτόχρονα καταγγέλλοντας απόπειρα επιβολής συγκεκριμένων υποψηφίων στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Έχει αποκλειστεί καθώς δεν πληρούσε τα κριτήρια

Κάνοντας λόγο για «φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΛΑΛ «θα ανακοινώσει έγκαιρα και κυρίως ακηδεμόνευτα τους υποψήφιους βουλευτές του» επισημαίνουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Μάλιστα όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές «είναι ντροπή να εμφανίζεται ως υποψήφιος, πρόσωπο που έχει αποκλειστεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων καθώς δεν πληρούσε τα κριτήρια που έχουν τεθεί» και προσθέτουν:

Εμμονικά

«Τις τελευταίες εβδομάδες γράφεται εμμονικά ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καθυστέρησε να ανακοινώσει τους υποψήφιους βουλευτές του, όταν κανένα κόμμα δεν έχει προβεί σε ανάλογες ανακοινώσεις για τον προφανή λόγο, την ενσωμάτωση της τελικής απογραφής.

»Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα ανακοινώσει έγκαιρα και κυρίως ακηδεμόνευτα τους υποψήφιους βουλευτές του. Τα φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια τα αντιλαμβάνονται πλήρως οι πολίτες. Ας μην ματαιοπονούν, λοιπόν, ορισμένοι».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο facebook στελέχους του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και συγκεκριμένα του Λευτέρη Χρυσοφάκη ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Αποσύρω την υποψηφιότητά μου

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Χρυσοφάκη έχει ως εξής:

«Στη μικρή μου διαδρομή στην πολιτική υπηρέτησα την παράταξή μου και τον Πειραιά με πίστη, με αγάπη, με αφοσίωση, με ανιδιοτέλεια. Ήρθα για να δώσω, και όχι για να πάρω. Έμαθα να ζω για την πολιτική, και όχι από την πολιτική. Γνώρισα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, που έχτισα σχέσεις βαθιές, ειλικρινείς, προσωπικές. Με χειραψίες ζεστές και βλέμματα καθαρά.

»Έδωσα τη μάχη του σταυρού το 2019, με μόλις έναν μήνα προετοιμασία, ξέροντας πως δεν περιμένω τίποτα, απλώς για να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου με δεκάδες αγνούς αγωνιστές, και κυρίως με αυτήν που μου το ζήτησε, με τη Φώφη Γεννηματά, στον δύσκολο αγώνα που έδινε για να μας κρατήσει όρθιους. Και το πέτυχε.

»Από τότε δεν σταμάτησα στιγμή να δίνω καθημερινά τον δικό μου προσωπικό αλλά και συλλογικό αγώνα, για το ΠΑΣΟΚ και για τον Πειραιά που τόσο αγαπώ. Δήλωσα την πρόθεσή μου να δώσω ξανά τη μάχη του σταυρού, πιστεύοντας βαθιά ότι μπορούσα να προσθέσω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην κοινή μας προσπάθεια.

»Ήθελα να το κάνω όπως πάντα, με σεβασμό, με αξιοπρέπεια, με υπερηφάνεια, όπως μου έμαθε η Φώφη Γεννηματά, που με τίμησε με τη φιλία της, αλλά και με πολλή δουλειά. Δεν ζήτησα αναγνώριση, ίσως απλώς τον ίδιο σεβασμό που πρόσφερα κι εγώ. Ίσως όμως, σήμερα, κάποια από αυτά να είναι πιο δύσκολα να τα βρεις στη νέα μας «οικογένεια».

»Αποσύρω με λύπη την υποψηφιότητά μου, αλλά και με την ίδια πίστη και αφοσίωση να παραμείνω στρατιώτης της παράταξης. Της χρωστάμε να συνεχίσουμε στον δρόμο της. Εγώ θα το κάνω».

Πηγή: in.gr