Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Super League 2 υπέβαλλε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ του συνεταιρισμού.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη σκέψη για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Έσπευσε η ΑΕΚ – με τον Γιώργο Κοσμά και τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο- να τον… σώσει και να τον διατηρήσει στη θέση του έπειτα από το μικρό Βατερλό της Τρίτης. Τελικά όμως δεν κατάφερε να αποφύγει ούτε το αυτονόητο, ούτε και το αυτοσχέδιο ρινγκ που στήθηκε στην αίθουσα της συνεδρίασης! Ναι μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Μπουνιές έπαιξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων πριν την παραίτηση, πιστοποιώντας τον κιτρινόμαυρο «εμφύλιο».

Τέλος λοιπόν ο Λεουτσάκος από την προεδρία της Super League 2, σε μια εξέλιξη που έμοιαζε δεδομένη από το απόγευμα της Τρίτης όταν και ολοκληρώθηκαν οι επαφές της ειδικής επιτροπής του συνεταιρισμού πρώτα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έπειτα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όταν δηλαδή κατέστη σαφές ότι οι ομάδες της Super League 2 είχαν πέσει θύματα των χειρισμών της διοίκησης του συνεταιρισμού προκαλώντας το lockout που κρατά στο πρωτάθλημα εδώ και ενάμιση μήνα.

«Επιβεβαιώθηκε η ελλιπής ενημέρωση που είχαμε από τη διοίκησή μας, συνέπεια της οποίας ήταν οι εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε ως Λίγκα. Διαπιστώθηκε η διάθεση της Πολιτείας να σταθεί αρωγός, αρκεί να τηρούνται με συνέπεια όσα συμφωνούνται» αναφερόταν άλλωστε στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. Οπότε δεν υπήρξε περιθώριο για κάποια… παρανόηση.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: in.gr