Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν ενήμερος για όλες τις ενέργειές μου ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά και πουθενά δεν παρενέβη, τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Μου ανατέθηκε από τον Τσίπρα

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, είπε ότι την ατζέντα που ο ίδιος γνωρίζει και το σχέδιο που ξέρει, του ανατέθηκε από τον Τσίπρα, «που ήξερε όλες μου τις ενέργειες, να κυνηγάω τη διαπλοκή».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος στη διάρκεια της ίδιας παρέμβασής του επιτέθηκε στον κ. Μιωνή, λέγοντας πως από τους διαλόγους προκύπτει πως «εκβιάζει, υπόσχεται… ».

«Δεν έχω καμία ανάμειξη»

Ανέφερε, επίσης, ότι από τους ίδιους διαλόγους προκύπτει πως ο ίδιος, ο κ. Παπαγγελόπουλος δηλαδή, δεν είχε καμία ανάμειξη με την κυρία Μαρέβα.

Οπως τόνισε, ακούστηκε από κανάλια ότι «ο Παππάς κι εγώ στοχοποιήσαμε τη Μαρέβα».

Πουθενά, στο ηχητικό, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο για μένα και «αν το δείτε προσεκτικά, ο Μιωνή λέει στον Παππά ότι ξέρεις για τη Μαρέβα δεν μπορεί να καταθέσει ο Μιωνή. Αυτός την μπλέκει. Και αύριο, μεθαύριο θα αποκαλύψω ποιος μπλέκει την κυρία Μαρέβα», λέει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

 

Πηγή: in.gr