Για τη νοθεία που ο ίδιος κατήγγειλε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ μίλησε ο εκ των διεκδικητών της προεδρίας, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, υπήρξαν τουλάχιστον 2.700 παραπάνω ψηφοδέλτια στο 20% των εκλογικών κέντρων που δεν αντιστοιχούσαν σε εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος.

«Υπήρξαν καταγγελίες και ζήτησα να διερευνηθούν ώστε οι εκλογές στον β’ γύρο να γίνουν με τον πλέον διάφανο τρόπο» σημείωσε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως το ΚΙΝΑΛ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και πρέπει να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως θα υπάρξουν και άλλοι συνυποψήφιοί του που θα ζητήσουν το ίδιο.

Τι είπε για ενδεχόμενο ντιμπέιτ

Ο κ. Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ στον δεύτερο γύρο των εκλογών, δηλώνοντας έτοιμος να «συζητήσουμε για όλα τα μεγάλα θέματα».

Τόνισε πως ο ίδιος είναι γνωστός στον κόσμο για τις θέσεις του και τις εκφράζει ευθαρσώς, ενώ έχει δώσει σκληρές μάχες εντός και εκτός Ελλάδας, παλεύοντας απέναντι σε κατεστημένα και συμφέροντα.

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών, υπογράμμισε πως είναι άκαιρη και άτοπη συζήτηση, ενώ θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην ατζέντα του ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας πως «δεν ξέρω εάν ο Ανδρουλάκης είναι δεξιά ή αριστερά μου».

Πηγή: in.gr