Μετά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ήρθε και η αντίδραση του ΠΑΟΚ στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Κυβέρνηση, σύμφωνα με τα οποία μειώνεται στο 10% η πληρότητα στα γήπεδα, με ανώτατο όριο μάλιστα τα 1000 άτομα.

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως πρόκειται για ένα μέτρο που κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα πήραν την κρίσιμη απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.

Τονίζουν επίσης πως εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά.

Τέλος ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους.

Θυμίζουμε πως η Super League συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο την Τρίτη (28/12, 15:00) για να συζητηθεί η απόφαση η Κυβέρνησης.

Πηγή: in.gr