Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από το σύνδρομο των κοιλιακών-προσαγωγών και θα ζητήσει τη γνώμη ενός ειδικού. Ο 25χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει την Τετάρτη για το Μόναχο και θα επισκεφτεί εξιδεικευμένο γιατρό.

Ο Πούγγουρας θα υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και θα περιμένει τη γνωμάτευση, ώστε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν την περαιτέρω διαχείριση του προβλήματος. Είτε θα πρόκειται για χειρουργική επέμβαση, είτε για φαρμακευτική αγωγή.

Ο Πούγγουρας θέλει να έχει αποθεραπευτεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου, για να μην χάσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Η Superleague θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου και ο Μακεδόνας αμυντικός επιθυμεί να τεθεί στη διάθεση του Πογιάτος.

Μπήκε στην προπόνηση ο Τζαβίδας

Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις στα play offs δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στις ομάδες για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Την επόμενη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε την Δευτέρα ο Τζαβίδας.

Απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος, ενώ αποθεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι και Κόναν. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.

Πηγή: in.gr