Για τελευταία φορά για τη φετινή σεζόν, συγκεντρώθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το πρωί της Δευτέρας οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού, το προπονητικό επιτελείο και ο Πιερ Ντρεοσί.

Δεν ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές παρόντες, αφού κάποιοι ξένοι πρόλαβαν να αναχωρήσουν για το εξωτερικό. Είχαν ενημερώσει μεν για την απουσία τους, αλλά η βιασύνη τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον…

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία, με τους βοηθούς του έδωσαν προπονητικά προγράμματα σε όλους για τις διακοπές και ζήτησε προσοχή και καλή εξωγηπεδική ζωή.

Ο Ντρεοσί και άλλοι άνθρωποι της διοίκησης απευθύνθηκαν επίσης στους παίκτες και τους προϊδέασαν ότι θα αλλάξουν πολλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το νόημα ήταν πως στην επιστροφή τους στις προπονήσεις, θα συναντήσουν πολλά νέα πρόσωπα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι παίκτες θα ειδοποιηθούν ξανά για την τελική ημερομηνία. Γιατί μπορεί ο νέος προπονητής να έχει άλλο πλάνο και να αποφασίσει μεταβολές στον σχεδιασμό.

Πάντως, αυτό που σχολιάστηκε στην ομάδα ήταν πως ο Ντρεοσί συμπεριφέρθηκε και μίλησε σαν να είναι δεδομένη η παραμονή του. Ο Γάλλος χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό του στις μελλοντικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Πηγή: to10.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr