Ο Παναθηναϊκός αναζητεί λύση στη θέση του πλέι μέικερ, το… ψάξιμο στην αγορά κρατάει καιρό, αλλά ένα συγκεκριμένο όνομα ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας τόσο του Δημήτρη Πρίφτη, όσο και των Αλβέρτη και Διαμαντίδη. Και δεν ήταν άλλο από αυτό του Στέφαν Γιόβιτς.

Το όνομα του Σέρβου γκαρντ δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τους «πράσινους», οι οποίοι έκαναν δεύτερες σκέψεις όχι για την αξία του, αλλά για τα θέματα των τραυματισμών του. Ωστόσο όλα δείχνουν πως οι όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν έχουν καμφθεί και ο Γιόβιτς σύντομα θα φορέσει τα πράσινα.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών μιλούν για οριστική συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς του παίκτη. Για συμφωνία αρχικά μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν από πλευράς του συλλόγου για ανανέωση. Κάτι που είχε γίνει και στην περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, αλλά ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα μετά την Πρωτοχρονιά προκειμένου να συζητήσει και από κοντά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να υποβληθεί σε εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Πρίφτης «καίγεται» για παίκτη στον «άσο», ο Γιόβιτς έχει επιστρέψει σε προπονήσεις εδώ και μερικές μέρες και όλα δείχνουν πως οι πράσινοι θα πάρουν τελικά το ρίσκο.

Ρίσκο που δεν αφορά την αξία του παίκτη, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά για τα προβλήματα τραυματισμού που έχει αντιμετωπίσει ο 31χρονος γκαρντ στην καριέρα του. Ωστόσο στον φετινό Παναθηναϊκό, με δεδομένο το έλλειμμα ποιότητας στο ρόστερ, το να έρθει ένας παίκτης της αγωνιστικής αξίας του Γιόβιτς αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση. Και είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρουν οι πράσινοι.

Πηγή: in.gr