Ο Νίκος Χουγκάζ αναμένεται να φορέσει αμέσως τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη ήδη από την ερχόμενη Δευτέρα (31/1).

Ο νεαρός άσος δεν ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει τώρα στον Παναθηναϊκό από το δανεισμό του. Ωστόσο, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στα ιγμόρεια, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Παρασκευής, έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί τώρα η επιστροφή του Χουγκάζ στον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αποφάσισαν πως πρέπει να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ιωνικό, διότι οι τραυματισμοί και τα αλλεπάλληλα προβλήματα έχουν προκαλέσει μεγάλο ζήτημα και στη διεξαγωγή των προπονήσεων.

Άλλωστε είχε πάρει μέρος σε μερικές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και γνωρίζει αρκετά καλά την ομάδα, όπως και ο Δημήτρης Πρίφτης τον γνωρίζει αρκετά καλά.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει οριστική απόφαση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για μια επέμβαση που θα τον αφήσει έξω κάποιες εβδομάδες καθιστώντας πολύ δύσκολη τη συμμετοχή του στο Final 4 του Κυπέλλου.

Πηγή: in.gr