Το Hercules Film Fund ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και η Rhea Films η εταιρεία παραγωγής των ταινιών που χρηματοδοτεί το Fund και διοικείται από τον Τέρυ Ντούγκας και Jean-Luc De Fanti, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στην παραγωγή της ταινίας «Palmer» που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Πρωταγωνιστής είναι ο παγκόσμιας φήμης τραγουδιστής και υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Τζάστιν Τίμπερλεϊκ («Social Network», «Wonder Wheel», «Inside Llewyn Davis» και «Trouble with Curve»).

Δίπλα του πρωταγωνιστεί η Τζουν Σκουίμπ, υποψήφια το 2014 για Όσκαρ και για Χρυσή Σφαίρα στον ρόλο της στο «Nebraska». Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Φίσερ Στήβενς, γνωστός από το «The Cove», για το οποίο, μαζί με τον Λούι Ψυχογιός, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Στην παραγωγή, εκτός από το Hercules Film Fund, συμμετέχει και η SK Global Entertainment («Crazy Rich Asians», «Moneyball», «Hell or High Water») και ο φημισμένος παραγωγός του «Green Book», Τσαρλς B. Βέσλερ.

Η υπόθεση αφορά σε έναν πρώην αθλητή-φαινόμενο του κολεγιακού American Football, ο οποίος μετά από κάποιο διάστημα στη φυλακή επιστρέφει στη γενέτειρά του για να ξεκινήσει ξανά τη ζωή του.

Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε αντιπαραθέσεις που έχουν ρίζες στο παρελθόν του και σε προκλήσεις καθώς καλείται ξαφνικά να γίνει υπεύθυνος για ένα αγόρι το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του.

Μέχρι σήμερα, το HFF έχει χρηματοδοτήσει και συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «GOOD TIME» (σε σκηνοθεσία των αδελφών Σάφντι, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, επίσημη επιλογή για το Φεστιβάλ Καννών 2017), το «AMERICAN MADE» (πρωταγωνιστής ο Τομ Κρουζ και σκηνοθεσία του Νταγκ Λίμαν), το «Unicorn Store» (με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar Μπρι Λάρσον), «Port Authority» (συμμετοχή στο φεστιβάλ των Καννών 2019) και το «SIMPLE FAVOR» (πρωταγωνίστριες οι Μπλέικ Λάιβλι και Άννα Κέντρικ, σε σκηνοθεσία Πολ Φέιγκ και παγκόσμια διανομή από Lionsgate).

Πηγή: in.gr