Υπέροχες φωνές, σπουδαίες ερμηνείες και προσωπικότητες που κέρδισαν τους κριτές έχουν οι auditions του Χ Factor.

Oι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν σε κάποιες περιπτώσεις να πείσουν αμέσως την κριτική επιτροπή ενώ κάποιοι θα χρειαστεί να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και του χρόνου.

Με τραγούδι του Ρόκκου ο 18χρονος Τόλης

Ο Τόλης Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους νεαρούς που κέρδισαν πολύ εύκολα τα τέσσερα «ναι».

Ο 18χρονος τόλμησε να πει τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πάρει την κιθάρα και να τον συνοδεύσει.

Ο Τόλης Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες, αλλά στη ζωή του θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική. Έτσι, μετά το σχολείο κλείνεται στο δωμάτιό του και παίζει μουσική με τις ώρες, όπως είπε στους κριτές του «X Factor».

Το υπέροχο «Καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου ήταν αυτό που επέλεξε ο νεαρός για τις auditions του Χ Factor και όπως φάνηκε ήταν πολύ σωστή η απόφασή του.

Το πρώτο «ναι» στον Τόλη Παπαδόπουλου ήρθε από τον Στέλιο Ρόκκο: «Περνάς με τα μπούνια!», του είπε ενώ «τόλμησε» να προβλέψει ότι αν έλεγε το τραγούδι κάποιος σαν τον 18χρονο θα έκανε μεγαλύτερη επιτυχία.

Συγκινητική ιστορία και υπέροχη ερμηνεία από την Faith

Η 19χρονη Faith Pandac δεν κατάφερε απλώς να περάσει στην επόμενη φάση αλλά και να συγκινήσει ιδιαίτερα τους κριτές.

Η νεαρή από τις Φιλιππίνες δάκρυσε όταν μίλησε για τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο.

Η Faith μεγάλωσε με την γιαγιά την οποία όμως αναγκάστηκε να αφήσει πίσω στις Φιλιππίνες όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Η γιαγιά της της πήρε την πρώτη της κιθάρα σε ηλικία 9 χρόνων και από τότε δεν σταμάτησε να παίζει ποτέ.

Η ερμηνεία της στο «Thinking Out Loud» του Ed Sheeran «κέρδισε» του κριτές με τον Χρήστο Μάστορα να δείχνει πρώτος τον ενθουσιασμό του.

«Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος! Τι ψυχή και τι φωνή είναι αυτή που έχεις; Καθώς τραγουδούσες ξέχασα ότι είμαι εδώ για να λέω την άποψή μου και να κάνω κριτική» της είπε ο Μάστορας με τους υπόλοιπους τρεις να συμφωνούν απόλυτα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους για να τραγουδήσουν και μπορείς να δεις την ψυχή τους. Σε ευχαριστώ πολύ που το είδα αυτό» ανέφερε από την μεριά της η Μαρίζα Ρίζου.

Πηγή: in.gr