Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά την ήττα του Σαββάτου από τον Άρη και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμη το στίγμα του, με τον κόσμο της ομάδας να είναι στα… κάγκελα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αρκετοί οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρούσι και απαίτησαν τις παραιτήσεις όλων των στελεχών της ΠΑΕ ενώ και στα social media ξεχειλίζει ακόμη η οργή του κόσμου.

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να ήταν εξαφανισμένη από το τέλος του ματς με τον Άρη και να μην είχε κάνει καμία ανάρτηση εδώ και 48 ώρες περίπου, ωστόσο οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζουν να εξαπολύουν «πυρά» ζητώντας από τους πάντες να φύγουν.

Τα περισσότερα βέλη βέβαια αφορούν για ακόμη μία φορά τον Δημήτρη Μελισσανίδη που είναι και ο κύριος υπεύθυνος καθώς όλοι μέσα στην ΠΑΕ είναι δικές του επιλογές. Εκτός από απομακρύνσεις, ο κόσμος της ΑΕΚ ζητά να εμφανιστεί επιτέλους κάποιος και να εξηγήσει τι συμβαίνει ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ένα σχόλιο στο οποίος φίλος της Ένωσης αναρωτιέται αν του χρόνου στόχος της ομάδας θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ αποδεικνύει κάθε χρόνο πως το βαρέλι δεν έχει πάτο και πάντα υπάρχει και πιο κάτω.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από τα social media της ΠΑΕ: 

Πηγή: in.gr