Ο Άρης ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 στην Τούμπα, με τον Μόουζες Οντουμπάζο να μιλά για την αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αμυντικός των «κιτρίνων» τόνισε πως ο διαιτητής είχε κάποιες αποφάσεις που καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα, ενώ επισήμανε πως οι παίκτες του Άρη πρέπει να αλλάξουν σελίδα και να σηκώσουν το κεφάλι ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Οι δηλώσεις του Μόουζες Οντουμπάτζο:

«Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα για εμάς, τον σύλλογο, τον πρόεδρο της ομάδας αλλά δεν ανταποκριθήκαμε. Υπήρξαν επίσης κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που ήταν σημαντικές στην εξέλιξη του αγώνα αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, ξέροντας τη σημασία του αγώνα αλλά δεν μπήκαμε στο γήπεδο έτσι όπως θα έπρεπε, δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε. Αυτό μας στέρησε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδαμε κάποια αποτελέσματα σοκ στα τελευταία παιχνίδια σαν αυτό της ΑΕΚ. Σε αυτές τις καταστάσεις οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τις ξεπερνούν και να αντιδρούν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς».

Πηγή: in.gr