Οι φετινοί τελικοί της Α1 Γυναικών ήταν μια παρωδία, με τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή να ξεκαθαρίζει ότι θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, με τους Ερυθρόλευκους να τονίζουν ότι δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για τον πρώτο αγώνα, ο οποίος επαναλήφθηκε μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ και την απόφαση – σκάνδαλο της ΚΕΔ να ξαναγίνει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η προσφυγή που έχει κάνει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού στο ΑΣΕΑΔ αφορά στο εκπρόθεσμο του καλαθιού του Παναθηναϊκού και όχι στο θέμα της Χατζηνικολάου.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να μην ισχύσει ως «νομικό προηγούμενο» η ξεκάθαρη κατάργηση του φύλλου αγώνα από τα όργανα της ΕΟΚ (διότι στο φ.α. αναγράφεται η άποψη των διαιτητών για το εκπρόθεσμο του καλαθιού). Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να ισχύσει αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Ότι το καλάθι της Ριντ ήταν εκπρόθεσμο.

Οσον αφορά στην αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου, για την οποία επίσης ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: to10.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr