Ανακοινώσεις είχε η σημερινή μέρα για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τις συμφωνίες για την ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ με τις Αθανασία Παντελή και Βασιλική Παπαμαρκάκη. Οι νεαρές αθλήτριες δήλωσαν τιμή και χαρά για την ευκαιρία αυτή που τους δόθηκε και προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ενταχθούν στο σύνολο του Γιώργου Παντελάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Έναρξη συνεργασίας με τις Αθανασία Παντελή και Βασιλική Παπαμαρκάκη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αθανασία Παντελή (ημ. γέννησης 28/8/2002) και Βασιλική Παπαμαρκάκη (ημ. γέννησης 13/2/2001). Οι δυο νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται στη θέση του γκαρντ και εντάσσονται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Παντελή: «Χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Η Αθανασία Παντελή στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να διευρύνουμε το σερί των επιτυχιών».

Παπαμαρκάκη: «Μεγάλη τιμή…»

Η Βασιλική Παπαμαρκάκη με τη σειρά της δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για έμενα το γεγονός ότι εντάσσομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη και περιμένω να ζήσω μεγάλες στιγμές αγωνιζόμενη στον Ολυμπιακό.

Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό που. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και να είμαστε υγιείς».

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr