Η Παλμέιρας έχει στις τάξεις της το next big thing του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Έντρικ, ο οποίος μόλις στα 15 του έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής «αφρόκρεμας» της Ευρώπης.

Ο μικρός αγωνίζεται ήδη με την Κ20 του συλλόγου και έχει πετύχει τον ασύλληπτο αριθμό των 165 γκολ σε 169 ματς. Ήδη έχει κλείσει συμφωνία με τη Nike και σχεδόν έφθασε τις 500.000 ακολούθους στο Instagram.

Παρότι δεν μπορεί να παίξει ακόμα με την πρώτη ομάδα, καθώς πρέπει να είναι άνω των 16, βάσει νομοθεσίας στη Βραζιλία, ήδη έχει ρήτρα 17 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή ισχύει από τη στιγμή που θα γίνει 16 για συλλόγους εντός χώρας, ενώ εκτός αυτής το 2024, όταν θα είναι πλέον 18 ετών.

Η Ρεάλ έχει το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της για την ώρα και δε θα είναι η πρώτη φορά που ποντάρει σε wonderkid από τη χώρα του καφέ, καθώς το έχει πράξει στο παρελθόν με περιπτώσεις όπως του Βινίσιους και του Ροντρίγκο. Θα χρειαστεί να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί.

Η Μπαρτσελόνα από τη δική της πλευρά θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι έκανε με τον Νεϊμάρ το 2013, όμως τα οικονομικά της δυσκολεύουν το εγχείρημα.

Πηγή: in.gr