Έκκληση για να εμβολιαστούν όλοι έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η «γαλάζια» βουλευτής έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό, ενώ σε ανάρτησή της σημειώνει ότι έκανε τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Το μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή της στο Instagram η κ. Κεφαλογιάννη: «Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου.

Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση. Όπως πολύ εύστοχα μου επισήμανε ο γιατρός μου, αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Κάθε άλλο! Οφείλουμε όλες και όλοι, φυσικά και οι εμβολιασμένοι, να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό. Το εμβόλιο ομως είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειες μας, αφού αυτό αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σοβαρή νόσηση ή το θάνατο.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία που δοκιμάζει και κλυδωνίζει την κοινωνία μας. #vaccination».

Η ανάρτηση στο Instagram

Πηγή: in.gr