Ο Ζαν Μισέλ Ολάς είναι ένας από τους μακροβιότερους προέδρους στην Ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς βρίσκεται στην ηγεσία της Λιόν τα τελευταία 34 χρόνια.

Ο Γάλλος παράγοντας, έχει δει εκατοντάδες παίκτες και δεκάδες προπονητές να περνούν από τον σύλλογό του, τον οποίο οδήγησε από την Β` εθνική στην κατάκτηση του σαμπιονά για επτά διαδοχικές χρονιές.

Και όπως όλα δείχνουν, ο 71χρονος Ολάς δεν σκέπτεται ούτε κατά διάνοια να φύγει από την Λιόν, μία ομάδα που δημιούργησε σχεδόν από «το μηδέν». Μάλιστα, προ μηνών και αναφερόμενος στο σχέδιο διαδοχής του, ο Ολάς είχε εκφράσει την επιθυμία να «παραδώσει τα ηνία» στον Τόνι Πάρκερ.

Σ΄ αυτά τα 34 χρόνια, ο Γάλλος επιχειρηματίας δέχθηκε αρκετές προτάσεις για να παραχωρήσει την Λιόν, όμως δεν αποδέχθηκε καμμία, όπως δήλωσε χαρκατηριστικά: «Αρνήθηκα προτάσεις που ξεπερνούσαν τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι άτομα που κάλεσαν απευθείας, αλλά μέσω ενδιάμεσων επενδυτών και τραπεζιτών. Η τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είχε αξία 600 εκατομμυρίων ευρώ. Είχα δύσκολες στιγμές όταν υπήρχαν σημαντικές προσφορές, γιατί έχω μια οικογένεια, έναν γιο που είχε την άποψη του.

Δεν του είπα ότι είχαμε τόσο μεγάλες προσφορές. Υπήρξαν αρκετές φορές και πιο πρόσφατα. Έπρεπε να το σκεφθώ, αλλά η απόφασή μου ήταν να είμαι σε αρμονία με αυτό που είχα κτίσει, διασφαλίζοντας παράλληλα την βιωσιμότητα της κατάστασης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr