ΑΣΕΠ (ΙΝΤΙΜΕ)

Στον Οκτώβριο, ανοίγουν χιλιάδες θέσεις για προσλήψεις και διορισμούς στο Δημόσιο, όπως για ΑΜΕΑ, δήμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με το νόμο, για να υποβάλετε αίτηση απαιτείται η Πιστοποίηση Υπολογιστών. Αν δεν την έχετε, η αίτησή σας δεν θα γίνει δεκτή.

Η goLearn προσφέρει μια άμεση και προσιτή λύση για την απόκτηση της Πιστοποίησης, με κόστος μόλις 85 ευρώ. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την πιστοποίηση εύκολα και σχεδόν εξ αποστάσεως, με πάνω από 15.000 αιτήσεις για την πιστοποίηση να έχουν γίνει μέχρι τώρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και σε λίγες ημέρες να αποκτήσουν τη βεβαίωση.

Η πιστοποίηση που παρέχει η goLearn είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και συμβάλλει σε υψηλή μοριοδότηση για κάθε προκήρυξη και διορισμό. Για παράδειγμα, στους εκπαιδευτικούς, η πιστοποίηση προσφέρει 4 μόρια, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι ενότητες που απαιτούνται είναι οι εξής: WORD, EXCEL και INTERNET.

Στις τελευταίες εξετάσεις, το goLearn σημείωσε ποσοστό επιτυχίας 100%. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες και να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα απευθείας από την ιστοσελίδα τους.

Πηγή: ethnos.gr