Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από την Αμμόχωστο, δίνοντας το στίγμα των εργασιών που έχουν γίνει στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Κατεχόμενα.

Στη φωτογραφία του Ελληνικού Γυμνασίου, την οποία δημοσίευσε η ιστοσελίδα ΔΙΑΛΟΓΟΣ της Κύπρου, διακρίνεται το οίκημα, στο οποίο κατά τις εργασίες αφαιρέθηκε η επιγραφή «Ελληνικό Γυμνάσιο» από την πρόσοψή του και στη θέση της επιγραφής έχει τοποθετηθεί ένα κατάλευκο υλικό.

Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Τατάρ

Την ίδια ώρα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, επιθεώρησε σήμερα τις εργασίες που γίνονται στον κήπο του ελληνικού γυμνασίου Αμμοχώστου, που θα ονομασθεί «εθνικός κήπος», και ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες από τον χώρο.

Στο συγκεκριμένο κήπο, γινόταν κάθε Απρίλη η μεγαλύτερη γιορτή πορτοκαλιού στην Κύπρο.

Ο Τατάρ δημοσίευσε επίσης και φωτογραφίες από την παραλία της Χρυσής Ακτής, που είναι ανοικτή πλέον στο κοινό, καθώς και την καντίνα που χτίστηκε εκεί.

Ευχαρίστησε μάλιστα τον «δήμαρχο» Αμμοχώστου, που τον συνόδευε, αλλά και όσους εργάζονται γι’ αυτά τα έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα ανακοινώσει επενδύσεις και νέα έργα στα κατεχόμενα, χωρίς να μεταβεί στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, αλλά από το ξενοδοχείο Concorde στην περιοχή Κιόνελι, απ’ όπου θα συνδεθεί διαδικτυακά για να δει τις εργασίες της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr