Μηνυτήρια αναφορά κατά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, θα καταθέσουν 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής περιέγραψε ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τη Σοφία Νικολάου «είναι τόσα πολλά που για να μεταφερθούν, θέλουν καροτσάκι» και ότι η μηνυτήρια αναφορά αποτελείται από 92 σελίδες.

Ανέφερε ότι «μόνο η διαφορά τιμής στις 15 από τις 40 συνολικά απευθείας αναθέσεις που έκανε η κ. Νικολάου, υπολογίζεται σε 2 εκατ. 200 χιλιάδες ευρώ».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου ο οποίος ζήτησε σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε λόγο  για στοχοποίηση της Σοφίας Νικολάου λέγοντας ότι «ξεβόλεψε πολλά συστήματα».

Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε: «Χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της κ. Νικολάου, διότι η λάσπη μένει, ενώ οι μηνυτήριες αναφορές ελέγχονται».

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ Πολάκη και Νικολάου κρατά μήνες, ειδικά από τη στιγμή που η Γενική Γραμματέας είχε απαντήσει: «Πολάκη σε έχω, μόνη μου και όλοι σας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr