Ο ΟΦΗ έμαθε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/8) ότι θα αντιμετωπίσει στο «Γεντί Κουλέ» τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ωστόσο, η διεξαγωγή του αγώνα είναι αμφίβολη καθώς ο νομός Ηρακλείου τίθεται σε τοπικό lockdown για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού. Το lockdown θα ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ενώ η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται τους Κύπριους στις 17 του μήνα. Ως εκ τούτου, θα υπάρχουν πολλά περιοριστικά μέτρα που θα αφορούν και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τη μη διεξαγωγή του αγώνα στο Ηράκλειο ακόμα κι αν εγκριθεί το «Γεντί Κουλέ» από την UEFA.

Οι Κρητικοί έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ το οποίο όμως έχει κλείσει λόγω εργασιών στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, από την Αττική απομένει μόνο η επιλογή του «Γ. Καραϊσκάκης» και της Ριζούπολης που έχει εγκριθεί από την UEFA για τη διεξαγωγή αγώνων στις προκριματικές φάσεις.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται σαφές πως είναι στον αέρα και το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (5/9). Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr