Ένα βίντεο με οδηγό ταξί έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στα social media. Ο εν λόγω οδηγός, εμφανώς αγανακτισμένος, μιλάει για περιστατικό με μια κοπέλα τυφλή που έχει σκύλο οδηγό και κάλεσε για να πάει κάποιος από τους συναδέλφους του να την πάρει.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αναφέρει στο βίντεό που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο TikTok: «Η πελάτισσα που πήρα τώρα, με έκανε να δακρύσω, μου έδωσε δύναμη αλλά παράλληλα έχω ξενερώσει με όλους εσάς και πόσο ξεφτίλες είστε».

«Γιατί να πάτε να ψυρίσετε τον τουρίστα και χαίρεστε, ‘του πήρα 20 ευρώ παραπάνω’. Όταν η κοπελίτσα γράφει στην εφαρμογή ‘είμαι τυφλή και έχω σκύλο που είναι ο οδηγός μου’ και περιμένει μια ώρα αναμονή και δεν πάει κανένας. Με το που το βλέπω πάω κατευθείαν και μου λέει, ‘σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ’ και δεν θα πω περισσότερα. Είστε ξεφτίλες. Αυτοί είμαστε. Δεν λέω τίποτα άλλο» συμπλήρωσε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο εν λόγω οδηγός ταξί είναι εμφανώς εκνευρισμένος, ενώ μιλώντας φαίνεται να δακρύζει.

Δείτε το βίντεο

@dinight11 🫵🏽 #taxiathens #athensgreece #athenspeople #taxi #freenow #tik_tok #tiktokathensgreece #staarxidiamouamampeiforyou ♬ πρωτότυπος ήχος – 🌘Dinight 11🌒

Πηγή: in.gr